Paola Cortellesi

Paola Cortellesi

Paola Cortellesi
Nombre real Paola Cortellesi
Nacimiento 24 de noviembre de 1973 35 años
Bandera de Italia Roma, Italia
Sitio web PaolaCortellesi.it
Ficha en IMDb

Paola Cortellesi (n. Roma, 24 de noviembre de 1973) es una actriz, autora, cómica, imitadora y cantante italiana.

Contenido

Filmografía

  • 1999 - Un altr'anno e poi cresco
  • 2000 - Chiedimi se sono felice
  • 2000 - Se fossi in te
  • 2000 - Bell'amico
  • 2001 - Amarsi può darsi
  • 2001 - A cavallo della tigre
  • 2002 - Passato prossimo
  • 2002 - Il posto dell'anima
  • 2004 - Tu la conosci Claudia?
  • 2006 - Non prendere impegni stasera
  • 2007 - Piano, solo

Teatro

  • 1995/1996 - Compagnia di guerra
  • 1996 - Roberto Zucco
  • 1996 - Bianca show
  • 1996 - L'altra Cenerentola
  • 1997 - Festival nazionale dei nuovi tragici
  • 1997 - L'uomo che inventò la televisione
  • 1998 - Troppo tempo
  • 1998 - Cose che capitano
  • 1999 - Umane gesta
  • 2002 - L'iradiddio
  • 2001/2002 - Yarda Gal
  • 2003 - L'iradiddio
  • 2003 - Música senza cuore
  • 2003/2004 - Ancora un attimo
  • 2005/2006 - Gli ultimi saranno ultimi

Doblaje

Televisión

  • 1997/1998 - Macao (Rai Due)
  • 1998 - La posta del cuore (Rai Due)
  • 1999 - Teatro 18 (Italia 1)
  • 2000 - Mai dire Gol (Italia 1)
  • 2000 - Mai dire Grande Fratello (Italia 1)
  • 2001 - Mai dire Gol (Italia 1)
  • 2001 - PIM, premio italiano della musica (Italia 1)
  • 2001 - Líbero (Rai Due)
  • 2002 - Mai dire Grande Fratello (Italia 1)
  • 2002 - Mai dire Domenica (Italia 1)
  • 2002 - PIM, premio italiano della musica (Italia 1)
  • 2002/2003 - Uno di noi (Rai Uno)
  • 2004 - 54° Festival di Sanremo (Rai Uno)
  • 2004 - Nessundorma (Rai Due)
  • 2005 - Mai dire Lunedì (Italia 1)

Película por la Tv

Radio

  • 1998/1999 - Il concerto lo fate voi
  • 1999/2000 - Donna Domenica
  • 2000 - Il concerto finale
  • 2001 - Raidiresanremo
  • 2002 - Raidiresanremo
  • 2003 - Raidiresanremo

Singles

  • 2004 - Non mi chiedermi
  • 2004 - No perditempo

Enlaces externos

Obtenido de "Paola Cortellesi"

Wikimedia foundation. 2010.

Mira otros diccionarios:

  • Studentessi — Infobox Album | Name = Studentessi Type = Album Artist = Elio e le Storie Tese Released = 2008 Genre = Pop Length = 78:22 Label = Hukapan Producer = Elio e le Storie Tese This album = Studentessi (2008) Last album = Cicciput (2003) Studentessi is …   Wikipedia

  • Maria Montessori : une vie au service des enfants — Maria Montessori : une vie au service des enfants Titre original Maria Montessori: una vita per i bambini Genre Drame biographique Créateur(s) Gianluca Maria Tavarelli Production Camilla Nesbitt Musique Marco Betta Pays d’origine …   Wikipédia en Français

  • Festival de la Canción de San Remo — Saltar a navegación, búsqueda El Festival de la Canción de San Remo (en italiano Festival della canzone italiana o Festival di Sanremo) se empezó a celebrar en el año 1951. Se celebra anualmente en el Teatro Ariston de San Remo, Italia… …   Wikipedia Español

  • Festival della canzone italiana — The Festival della canzone italiana (in English: Italian song festival ) is a popular Italian song contest running since 1951 and held annually in the city of Sanremo. Usually referred to as Festival di Sanremo, or outside Italy as Sanremo Music… …   Wikipedia

  • David di Donatello for Best Supporting Actress — Contents 1 Albo d oro 1.1 1982 1.2 1983 1.3 1984 1.4 1985 …   Wikipedia

  • Viva Radio 2 — Infobox Radio Show show name = Viva Radio 2 imagesize = caption = other names = format = Comedy / Entertainment runtime = 110 Minutes country = Italy language = Italian home station = Rai Radio 2 syndicates = television = presenter = starring =… …   Wikipedia

  • Giorgia — Nom Giorgia Todrani Naissance …   Wikipédia en Français

  • Garçons contre filles — Données clés Titre original Maschi contro femmine Réalisation Fausto Brizzi Scénario Fausto Brizzi Marco Martani Massimiliano Bruno Valeria Di Napoli Acteurs principaux Alessandro Preziosi : Diego Paolo Ruffini …   Wikipédia en Français

  • Frankie Hi-NRG MC — Infobox Musical artist Name = Frankie Hi NRG MC Img capt = Frankie Hi NRG MC singing during the Horror Vacui festival in Trento Img size = 250 Background = solo singer Birth name = Francesco Di Gesù Alias = Born = Died = Origin = Turin, Italy… …   Wikipedia

  • Live 8 concert, Rome — On 2 July, 2005, a Live 8 concert was held at the Circus Maximus, Rome, Italy.The event is also referred to as Live 8 Rome or Live 8 Italy LineupPast Live Aid performers are listed with an asterisk (*). In order of appearance: *Zucchero¹ Overdose …   Wikipedia

Compartir el artículo y extractos

Link directo
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.